× This is the optional category header for the Suggestion Box.

Zakłady na e-sport, polskie platformy

Od dawna siedzę na YouTube, oglądam recenzje Dota 2, CS:GO i Warcraft, bo nie mam możliwości kupienia mocnego laptopa ani komputera do gier. Dlatego zadowalam się tylko wideo-recenzjami. Niedawno natknąłem się na wideo, w którym blogerzy opowiadali o specjalnych platformach, które pomagają także w uczestniczeniu na e-sport i że moje ulubione gry też biorą udział w takich turniejach. Na razie nie rozumiem, jak to wszystko działa. Kto jest w temacie, wytłumaczcie, jak to jest zorganizowane?

#18599 by Sapphire_Dune

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Od dawna interesuję się e-sportem, sam i z przyjacielem zaczęliśmy kilka lat temu. Wtedy też natknęliśmy się na informacje na forum i postanowiliśmy spróbować. Od tego czasu regularnie śledzę turnieje i mecze. A jakich blogerów możesz polecić? Na polskim GGBet https://ggbet-polska-online.pl cieszę się grą w League of Legends. Szczególnie lubię obstawiać wynik meczu i obserwować, kto pierwszy zrobi pierwszą krew w grze. Według mnie naprawdę ożywia to oglądanie i dodaje emocji. Ponadto z przyjacielem omawiamy strategie i taktykę drużyn, i to jest naprawdę dużo ciekawsze niż tylko oglądać recenzje na YouTube.

#18601 by Jason_Clark

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.117 seconds
  • Via Einaudi, 6 10070 Robassomero (TO) - Italy
  • Tel.: +39 011 9233000
  • Fax.: +39 011 9241138
  • info@fnacompressors.com
© 2019 Ferrua - FNA S.p.A. - P.Iva IT 09231880015. All Rights Reserved. Designed By Touchlabs Bologna