- Thank you received: 1
Mən xəstəxanada işləyirəm, təmizlik işçisiyəm. Hər gün səhər tezdən qalxıram, xəstəxanaya gedirəm, palataları təmizləyirəm, dəhlizləri silirəm. Çox ağır işdir, bilirsiniz. Xəstələr, ağrılar, ölüm... Hər şeyi görürəm. Bəzən çox pis olur, ürəyim sıxılır. Amma işləməliyəm, ailəmi dolandırmalıyam. İki uşağım var, onlar mənə güvənir. Axşamlar evə gələndə yorğunluqdan ölürəm, amma uşaqlarımla vaxt keçirirəm, dərslərinə kömək edirəm. Həyatım çox ağırdır, amma şikayətlənmirəm. Keçən ilin dekabrında idi, qışın ən soyuq günləri. Həmin gün xəstəxanada çox pis bir hadisə oldu, bir uşaq öldü. Çox ağır idi, ağladım. Axşam evə gəldim, uşaqlar yatmışdı, mən oturub düşündüm. Niyə bu həyat? Niyə belə ağır? Birdən telefonumda bildiriş səsi eşitdim. Bir mesaj, tanımadığım nömrədən. Mesajda online kazino reklamı var idi, böyük qazanclar vəd edirdi. Düşündüm ki, görəsən doğrudurmu? Heç vaxt belə şeylərə maraqlanmamışdım, amma o axşam nəsə məni cəlb etdi. Bəlkə də ümidsizlik, bəlkə də maraq. Linkə toxundum, açıldı, amma çox yavaş idi. Sonra düşündüm ki, bəlkə proqramı yükləsəm daha yaxşı olar. Axtardım
mostbet ilovasi
yazıb tapdım, yüklədim. Çox asan oldu, bir neçə dəqiqəyə hər şey hazır idi. Proqramı açdım, qeydiyyatdan keçdim, baxmağa başladım.
Oyunlar çox maraqlı görünürdü, rənglər, işıqlar, hər şey gözəl idi. Bir anlıq xəstəxananı, ağrıları unutdum. Bir az virtual pulla sınadım, qaydaları öyrəndim. Sonra qərara aldım ki, bir az real pul yükləyim. Cəmi 20 manat, uduzsam da, ziyanı yoxdu. İlk oyunumu seçdim, "Sweet Bonanza" adlı bir slot. Rəngarəng konfetlər, meyvələr, şirniyyatlar. Çox şirin görünürdü. İlk mərcimi qoydum, 2 manat. Çarxlar fırlandı, dayandı... heç nə çıxmadı. Yenə qoydum, yenə heç nə. Dalbadal on dəfə uduzdum, balansım 0 manat oldu. Hamısı getdi. Çox əsəbləşdim, özümə qəzəbləndim. Düşündüm ki, gördün mə, uduzdun, axmaq. O gecə yata bilmədim, peşman idim. Səhər işə getdim, yenə o ağır iş, yenə xəstələr, yenə ölüm. Amma beynimdə fikir var idi: bir daha sınamalıyam. Axşam evə gəldim, yenə mostbet ilovasi açdım, bu dəfə 30 manat yüklədim. Daha ehtiyatlı idim, qaydaları yaxşı oxumuşdum. İlk oyunumu seçdim, rulet. Qırmızıya qoydum 5 manat. Qazandım. 10 manat oldu. Yenə qırmızıya qoydum, yenə qazandım. 20 manat. Ardıcıl dörd dəfə udduqdan sonra dayandım. Balansım 70 manat oldu. 40 manat qazanmışdım. Çox sevindim, öz-özümə güldüm. O gecə daha da oynadım, qazandım, uduzdum, yenə qazandım. Səhər balansıma baxdım: 200 manat. 170 manat qazanmışdım. İnanılmaz idi.
Həmin qazanc mənim üçün bir dönüş nöqtəsi oldu. Artıq həyatım daha asanlaşdı. Xəstəxanada işləyirəm, amma bilirəm ki, axşam evdə məni oyunlar gözləyir. Hər axşam uşaqları yatızdırandan sonra mostbet ilovasi açır, bir az oynayıram. Bəzən qazanıram, bəzən uduzuram, amma həmişə limitimi bilirəm. Gündə maksimum 30 manat qoyuram, qazansam da, çox oynamıram. Mostbet ilovasi mənim üçün sadəcə bir oyun deyil, həm də stress atmaq, beynimi boşaltmaq üçün bir vasitədir. Xəstəxananın ağır şərtlərində, ölüm, ağrı, göz yaşı içində, bu kiçik oyunlar mənə bir az da olsa rahatlama verir. Bir ay ərzində təxminən 500 manat qazandım. Bu pulla uşaqlarıma yeni paltar aldım, bir də özümə. Çox xoşbəxt idim. Uşaqlarım sevindi, mən də sevindim. Anam zəng vurdu, dedi "hardan aldın bu qədər pulu?" Mən də dedim "işdə mükafat aldım". Yalan danışmaq istəməzdim, amma həqiqəti desəm, narahat olardı. Ona görə də belə dedim. İçimdə bir az günah hissi var idi, amma uşaqlarımın sevinci hər şeyə dəyərdi.
Bir gün xəstəxanada həmkarım Sevda mənə dedi ki, "sən nə vaxtdan belə şanslısan, həmişə gülümsəyirsən?" Mən də dedim ki, "həyat gözəldi, uşaqlarım var, işim var, niyə gülümsəməyim?" Amma içimdən dedim ki, kaş bilsəydi. Sonra bir gün Sevda ilə fasilədə oturmuşduq, çay içirdik, söhbət edirdik. Mən ona bu təcrübəmdən danışdım, əvvəl inanmadı, dedi "yox, ola bilməz, bunlar hamısı fırıldaqdı". Mən də ona izah etdim ki, fırıldaq deyil, sadəcə bilmək lazımdı nə vaxt dayanacağını. Ona mostbet ilovasi göstərdim, dedim "bax, özün yoxla, kiçik məbləğlə başla". Bir neçə gün sonra mənə zəng vurdu, həyəcanlı səslə dedi ki, "qardaş, mən də qazandım, 20 manat qazandım". Güldüm, dedim "bax, dedim sənə". İndi bəzən birlikdə oynayırıq, fasilələrdə bir-birimizə yazırıq, nə qazandığımızı deyirik. Bu bizim dostluğumuzu daha da möhkəmləndirdi.
Bir axşam yenə evdə tək idim, uşaqlar yatmışdı, mostbet ilovasi açdım, oynamağa başladım. O gecə nəsə çox şanslı idim, dalbadal qazanırdım. Bir saat ərzində 300 manat qazandım. Çox sevindim, amma özümü saxladım, dayandım. Çünki bilirdim ki, çox oynamaq olmaz, qazananda da dayanmaq lazımdır. Pəncərədən çölə baxdım, ulduzlar parıldayırdı. Düşündüm ki, həyat nə qədər gözəldir. Bütün çətinliklərə baxmayaraq, həyat gözəldir. Və bu oyunlar mənə bunu xatırladır. Onlar mənə təkcə pul qazandırmır, həm də ümid verir, enerji verir. İndi daha güclüyəm, daha dözümlüyəm. Xəstəxanada işləyirəm, çətinliklərlə üzləşirəm, amma bilirəm ki, axşam evdə məni kiçik bir sevinc gözləyir. Və bu sevinc mənə güc verir. Hələ də oynayıram, hələ də qazanıram, bəzən uduzuram. Amma heç vaxt peşman deyiləm. Çünki bu, mənim seçimimdi, mənim qərarımdı. Və mən bu qərarı sevirəm. O çətin gecə xəstəxanadan gəlib oynamağa başlamasaydım, bəlkə də hələ də ümidsizlikdən ölürdüm. İndi isə həyatımda kiçik bir işıq var, kiçik bir ümid. Və bu ümid hələ bitməyib.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
It's incredible how op사이트 순위 highlights the best in the business.
Activate your Citi card quickly at
Citibank Online
. Follow simple steps to start using your credit or debit card instantly.
Visit
Citibank Online
to activate your Citi card online in minutes. Safe, fast, and easy process for new users.
Learn how to activate your Citi card at
Citibank Online
with this quick and secure online method.
Citibank Online
helps you activate your Citi credit card easily. Get started with secure and hassle-free steps today.
Citibank Online
is a dedicated online portal where users can conveniently access their Citi ThankYou card account, review transactions, and manage reward points through a secure and easy-to-use interface.
Activate your new Citi card at
Citibank Online
and enjoy seamless transactions instantly with a secure process.
Use
Citibank Online
to activate your Citi card online. Simple steps ensure quick and secure card activation.
Citibank Online
offers quick and secure activation options.
Use
Citibank Online
to activate your card anytime, anywhere.
Citibank Online
simplifies your card setup process online.
Activate your card in minutes via
Citibank Online
portal.
Citibank Online
helps you get started with your Citi card easily.
Visit
Citibank Online
for a smooth and secure activation experience.
Citibank Online
ensures a secure environment for activation.
Use
Citibank Online
to activate your card and manage finances efficiently.
Visit
Citibank Online
to activate your card and enjoy smooth transactions.
Citibank Online
helps you activate your card and access services immediately.
Use
Citibank Online
to activate your card and start using it without delay.
Citibank Online
ensures your card is ready for all transactions.
Visit
Citibank Online
to activate your card and manage your account securely.