- Thank you received: 0
Winning the publixsurvey.com $1000 prize starts with participating honestly in the official Publix customer feedback survey. After making a purchase at Publix, keep your receipt and visit publixsurvey.com within the required time. Enter the survey code, answer all questions accurately about your shopping experience, and complete the survey fully. Once finished, you’ll be entered into the $1,000 sweepstakes drawing. To increase your chances, participate whenever you have a new receipt and ensure all details are correct. While winning is never guaranteed, consistent participation and truthful feedback give you the best opportunity to win the Publix $1000 prize.
Please Accedi or Create an account to join the conversation.
Taking customer feedback surveys honestly is an excellent way to secure entries for major store sweepstakes and gift cards. For users who prefer alternative forms of digital entertainment and real-time gaming, they can Visit VQ8 to explore premium online platforms designed for betting game enthusiasts. Balancing consumer rewards from your daily shopping with smooth, responsive digital hobbies offers a fun and reliable way to maximize your online activities.
Mənim adım Sevincdir. Qırx üç yaşında, iki uşaq anasıyam. Həyatım boyu uzaqdan belə qumar oynamamışam. Hətta bazar ertəsi lotereyasına da pul verməzdim. Ərim deyirdi ki, mən dünyanın ən qorxaq insanıyam. Yox, qorxaq deyil — məsuliyyətli idim. Hər qəpik sayılırdı bizim evdə. Ərim taksi sürücüsüdür, gündə on-on iki saat işləyir. Mən dərd-ev işlərindən əlavə, evdə çörək bişirib satıram. Xəmir işləri yaxşı bacarıram. Qonşular mənim şor qoğalımı, nazik çörəyimi tərifləyirlər. Amma o qədər də çox pul qazanmıram — bir aya yığılan olsa, əlli-altmış manat.
Keçən il iyul ayında qonşu qızı Gülər toy hazırlığına başladı. Gülər bizim həyətdə böyüyüb, mən onu beşikdən tanıyıram. Toy üçün hər kəs bir şey hazırlayırdı. Kimi pul verirdi, kimi hədiyyə, kimi əl işi. Mən nə edə bilərdim? Pul yox idi. Hədiyyə alacaq haldan da deyildim. Düşündüm, bəlkə onlar üçün böyük bir çərək hazırlayım — süfrəyə. Amma onların istəkləri daha böyük idi. Gülərin anası Nəcibə xala mənə dedi: “Sevinc, qızımın toyunda üzüyü qara qalacaq, nə edək?”. O dedi ki, qonaqlar çox olacaq, böyük ziyafət olacaq. Onların qohumları uzaq yerlərdən gələcək. Hər şey pul tələb edir.
Həmin axşam evdə oturub düşünürdüm. Ərim işdən gəlmişdi, yorğun idi. Dedim ona: “Nə edə bilərik?”. O dedi: “Allah kömək edər”. Mən isə kömək gözləməyi sevmirəm. Özüm bir şey etməliydim. Telefonumu götürüb internetdə gəzməyə başladım. Bəlkə uzaqdan iş taparam? Bəlkə evdə bir şey tikə bilərəm? Saat gecə yarısını keçmişdi, mən hələ də telefonuma baxırdım. Birdən bir reklam çıxdı. “Onlayn kazino” yazılmışdı. İlk baxışda keçib getmək istədim. Amma dayandım. Axı mən pul qazanmaq istəyirdim. Bəlkə bu bir yoldur? Ürəyim çırpınırdı. Qeydiyyatdan keçdim. Saytın adını sonradan öyrəndim. O gecə heç depozit etmədim. Sadəcə baxdım, gəzdim, qaydaları oxudum. Oyunların adları mənə yad idi. Slotlar, rulet, Aviator. Heç birini başa düşmədim. Yatdım.
Ertəsi gün gündüz Nəcibə xala yenə gəldi. Dedi ki, qonaq sayı artıb, daha çox pul lazımdır. Mən gərginləşdim. Həmin gün nahardan sonra evdə işləri qurtarıb telefonumu götürdüm. Həmin sayta girdim. İndi anladım ki, bura girmək üçün dəqiq ünvan lazımdır. Axtardım, tapdım. O vaxt bir qohumum mənə demişdi ki, “
mostbet pul yukle
” yazıb depozit etmək olar. Mən o sözləri xatırladım. Həqiqətən də, saytda pul yükləmək hissəsi çox sadə idi. On manat qoymaq istədim. Amma on manat da mənim üçün çox idi. Qərar verdim: beş manat. Beş manatı yüklədim. Hesabımda beş manat.
Oynamağa başladım. Ən sadə slotu seçdim — üç çarx, bir neçə xətt. Hər fırlanma on qəpik idi. İlk on fırlanma: uduzdum. Növbəti on: bir az qazandım, bir az uduzdum. Beş manat dörd manat yarım oldu. Sonra dörd manat. Sonra beş manat yarım. Hiss edirdim ki, ürəyim ağzıma gəlir. Qorxurdum. Amma maraqlı idi. Bir saatdan sonra beş manat yeddi manat səkkiz qəpik olmuşdu. Dayandım. Çıxartdım. Yeddi manat qazanmışdım. Az pul idi, amma mənim üçün böyük bir şey idi. Mən ilk dəfə öz əməyim olmayan bir şəkildə pul qazanmışdım.
O gecə ərimə demədim. Özümə saxladım. Ertəsi gün yenə depozit etdim. Bu dəfə on manat. Yenə eyni slot. Bu dəfə daha diqqətli idim. Hər fırlanmadan əvvəl düşünürdüm. Bir saat yarım ərzində on manatı iyirmi dörd manata çatdırdım. Yenə çıxartdım. Artıq yığımda otuz bir manat var idi. Az deyildi. Üç gün sonra Nəcibə xala mənə dedi: “Sevinc, bilirəm sənin halın yoxdur, amma bəlkə bacardığın qədər kömək edəsən?”. Mən dedim: “Hazırda bir az pul yığıram, gələn həftə verərəm”. O təəccübləndi, amma bir şey demədi.
İkinci həftədə daha sürətli oynamağı öyrəndim. Artıq slotları tanıyırdım. Hansı daha çox verir, hansı az. Bəzən uduzurdum, amma ümumi nəticədə qazanırdım. Həftənin sonunda yığım yüz iyirmi manata çatmışdı. Bu pulu Nəcəbə xalaya verdim. Gözləri doldu. Dedi: “Allah razı olsun, qızım”. Həmin an özümü yaxşı hiss etdim.
Həmin günlərdə bir dostum mənə dedi: “Sevinc, sən nə edirsən, niyə belə həyəcanlısan?”. Mən ona danışdım. O da qadındır, tək uşaq böyüdür. Dedi: “Mən də sınaya bilərəm?”. Mən ona qaydaları izah etdim. Dedim: “Ən vacibi özünə limit qoy. Nə qədər itirəcəyini bil. Və heç vaxt ehtiyac pulunu oynama”. O dinlədi. Həmin gün “mostbet pul yukle” yazıb depozit etdi. Mən ona dua etdim.
Toy günü yaxınlaşırdı. Gülərin toyu böyük oldu. Bütün həyət yığışmışdı. Süfrələr açılmışdı. Mən də bir neçə qoğal bişirib aparmışdım. Gülər məni görəndə qucaqladı. Dedi: “Sevinc bibi, sizin köməyiniz olmasaydı, bu toy olmazdı”. Həmin an başa düşdüm ki, mən təkcə pul köməkliyi etməmişəm. Mən özümü də sübut etmişəm. Qırx üç yaşımda, yalnız çörək bişirməyi bacaran bir qadın olaraq, mən onlayn oyunlarda pul qazanmışam. Bu, mənim üçün inanılmaz bir şey idi.
İndi hərdən axşamlar, ərim yatandan sonra, mətbəxdə oturub telefonuma baxıram. Həmin tətbiqi açıram. Bir az oynayıram. Artıq böyük məbləğlər yoxdur — bir aya əlli-altmış manat qazanıram. Bu pulu kənara qoyuram. Bəzən uşaqlara bir şey alıram, bəzən evə. Ərim soruşur: “Bu pullar hardan gəlir?”. Mən deyirəm: “Xəmir satışından”. Gülümsəyir. İnanır, ya inanmır, bilmirəm. Amma mən bilirəm həqiqəti. Və bu həqiqət mənə güc verir.
Bu gün Gülərin bir oğlu var. O, mənim adımı çəkir hələ də. Deyir: “Sevinc bibi mənim toyumda ən böyük köməkçim idi”. Mən isə gülümsəyirəm. Çünki bilirəm ki, o böyük kömək beş manatla başladı. Bir təsadüfi kliklə. Və bir qərar verməklə — qorxmamaq, cəhd etmək. Həyatda hər şey belədir. Bəzən ən çətin anda ən sadə həll yolu tapılır. Mənim üçün o yol bir oyun saytı oldu. İndi mən qorxmuram. Çünki bilirəm ki, mən istənilən şeyi bacarıram. Sadəcə düzgün düyməni basmaq lazımdır. Və inanmaq. Özünə inanmaq. Qalanı gələr.