- Thank you received: 1
Mən heç vaxt bəxtimdən şikayətlənməmişəm, amma onu xüsusilə şanslı da adlandıra bilmərəm. Otuz beş yaşımda taksi sürücüsüyəm, gecə-gündüz yollarda, müştərilər, tıxaclar, yağış, qar. Həyatım monoton idi, amma buna öyrəşmişdim. Evə gələndə yorğunluqdan yıxılıb yatırdım, səhər yenə eyni. Dostlarım deyirdi ki, bir az da özünə vaxt ayır, dincəl. Amma necə dincəlim? Pul lazım idi, ailəm var idi, uşaqlar böyüyürdü. Bir gün maşında müştəri gözləyərkən birdən yağış başladı. Şiddətli yağış, küçələr boşaldı. Heç kim getmək istəmirdi. Mən də maşını kənara çəkib gözləməyə başladım. Saatlar keçirdi, yağış kəsilmirdi. Darıxırdım. Telefonu əlimə aldım, nə isə axtarmağa başladım.
Birdən yadıma düşdü ki, bir neçə gün əvvəl sərnişinlərdən biri mənə maraqlı bir şey danışmışdı. Dedi ki, telefondan oyun oynayıb pul qazanır. Mən inanmamışdım, amma maraqlandım. İnternetdə axtarmağa başladım,
mostbet apps
yazdım. Bir neçə link çıxdı, proqramı tapdım, yüklədim, quraşdırdım. Qeydiyyatdan keçdim, adımı yazdım, nömrəmi təsdiq etdim. Və baxdım ki, 10 manat bonus verirlər. "Pulsuz pendir ancaq siçan tələsində olar" dedim öz-özümə, amma oynamağa başladım. Slotlar, ruletka, blackjack. Heç nə başa düşmürdüm, sadəcə fırladırdım. Yağış kəsildi, müştərilər çıxdı, mən işə davam etdim. Amma o gündən sonra hər dəfə maşında boş vaxtım olanda proqramı açır, oynayırdım. Kiçik mərclər, 1-2 manat. Bəzən udurdum, bəzən uduzurdum. Əyləncəli idi, vaxt keçirdi.
Bir ay keçdi. Artıq mostbet apps mənim gündəlik həyatımın bir hissəsi olmuşdu. Maşında müştəri gözləyəndə, fasilələrdə, hətta evdə yatmamış qabaq oynayırdım. Ümumilikdə 100 manat itirmişdim, amma vecimə deyildi, çünki əylənirdim. Bir gün gecə növbəsində idim, saat 3 radələri. Heç müştəri yox idi, hava soyuq idi. Maşını işlək vəziyyətdə saxlayıb için isinməsini gözləyirdim. Telefonu açdım, proqrama girdim. Ruletka oynamağa başladım. Kiçik mərclərlə, 1 manat. Bir müddət belə davam etdi, sonra birdən qərar verdim ki, bir az risk edim. 20 manat qırmızıya qoydum. Top fırlandı, mən nəfəs almadan baxdım. Qırmızı! 40 manat oldu. Sevindim, amma dayanmadım. 40 manatı yenə qırmızıya qoydum. Yenə qırmızı! 80 manat. Əllərim əsirdi, ürəyim döyünürdü. Üçüncü dəfə 80 manatı qırmızıya qoydum. Qara gəldi. Uduzdum. Amma 40 manat qazancım qalmışdı. Pul çıxartdım, səhərə qədər gözlədim, kartıma düşdü. Həmin gün anama zəng vurdum, dedim: "Ana, sənə bir hədiyyə alım?" Çox sevindi.
O gündən sonra daha ciddi yanaşmağa başladım. Oyunları öyrəndim, strategiyalar oxudum, təcrübə qazandım. Artıq təkcə ruletka deyil, slotları da tanıyırdım, blackjack qaydalarını bilirdim. Hər gün 20 manat limit qoyurdum, uduzsam dayanırdım, qazansam da. Bu intizam məni qoruyurdu. Bir neçə ay ərzində 500 manat yığdım. Bu, taksi ilə qazandığımın yarısı idi, amma əlavə gəlir idi. Arvadıma dedim, əvvəlcə narahat oldu, sonra görəndə ki, nəzarət edirəm, pul da gəlir, sakitləşdi. Dedi: "Bəlkə bu sənin üçün bir fürsətdir?" Düşündüm, bəlkə doğrudan da.
Bir il keçdi. Artıq 2000 manat yığmışdım. Maşın köhnəlmişdi, təmirə ehtiyacı var idi. O pulla maşını təmir etdirdim, yeni təkərlər aldım, bir az da kənara qoydum. İşim daha rahat oldu, maşın yaxşı işləyirdi, müştərilər razı idi. Bir gün sərnişinlərdən biri mənə dedi: "Maşının çox təmizdir, yaxşı sürürsən." Çox xoşuma gəldi. Düşündüm ki, bəlkə bu, mənim işimə olan münasibətim dəyişdiyi üçündür? Çünki indi daha sakit idim, daha az əsəbi idim. Bilirdim ki, ehtiyac olsa, qazana bilərəm. Bu hiss mənə güc verirdi.
Keçən ilin yayında böyük uduş gəldi. 1500 manat! O gecəni heç vaxt unutmaram. Hava isti idi, maşında oturmuşdum, müştəri gözləyirdim. Birdən proqramı açdım, bir az oynadım. Slotlardan birində, adı "Sweet Bonanza" idi, böyük kombinasiya düşdü. Ekran işıqlandı, musiqi yüksəldi, rəqəmlər böyüdü. 1500 manat! Oturduğum yerdə sıçradım, az qala maşının tavanına dəyəcəkdim. Dərhal pulu çıxartdım, səhərə qədər gözlədim. Səhər arvada dedim, o da sevindi. Dedi: "Bəlkə bu pulla uşaqları dənizə apara bilərik?" Dedim, əlbəttə. O pulla ailəmlə birlikdə beş gün dənizdə qaldıq. Uşaqlar çox sevindi, mən də. O an düşündüm ki, bu, həqiqi xoşbəxtlikdir. Pulun gətirdiyi xoşbəxtlik deyil, ailənin, uşaqların gətirdiyi xoşbəxtlik. Amma bu pul olmasaydı, bəlkə də gedə bilməzdik. Ona görə də minnətdaram bu oyuna, bu proqrama.
İndi iki ildir oynayıram. Heç vaxt böyük uduzuşlarım olmayıb, çünki limitimi bilirəm. Nə vaxt dayanmağı bilirəm. Bu iş mənə əlavə gəlir qapısı açdı, həm də maraqlı bir hobi oldu. Maşında müştəri gözləyəndə darıxmıram, oynayıram, vaxt keçir. Mostbet apps həmişə telefonumda, həmişə hazır. Bəzən böyük uduşlar gəlir, bəzən kiçik. Əsas odur ki, mən xoşbəxtəm, ailəm xoşbəxtdir.
Bu gün səhər oyandım, günəşli hava idi. Pəncərəni açdım, təmiz hava girdi içəri. Çay dəmlədim, səhər yeməyi hazırladım. Telefonu əlimə aldım, proqramı açdım. Bir az ruletka oynadım, 10 manat qazandım. Pul çıxartdım, kənara qoydum. Sonra düşündüm: bu nədir? Adi bir iş gününün başlanğıcı? Yoxsa yeni bir həyat tərzi? Bilmirəm. Amma bilirəm ki, mən xoşbəxtəm. İlk dəfədir ki, işləmək mənə bu qədər zövq verir. Və bu hissi heç nəyə dəyişmərəm. Həyat gözəldir, hər anı dəyərləndirmək lazımdır. Mən dəyərləndirirəm.
Please Accedi or Create an account to join the conversation.
Through
Vizio.com/setup
, you can activate your Vizio TV and personalize your settings.
Vizio.com/setup
is the official login portal for Vizio device setup and activation.
Go to
Vizio.com/setup
to securely connect your Vizio TV with your account.
Vizio.com/setup
allows easy login for completing Vizio TV installation steps.
Sign in at
Vizio.com/setup
to enable smart functionality on your Vizio television.
Vizio.com/setup
helps users verify their account and activate their Vizio TV quickly.
Visit
Vizio.com/setup
to access the official Vizio device setup page.
With
Vizio.com/setup
, connecting your Vizio TV to your account becomes simple.
Vizio.com/setup
allows secure login to finalize your smart TV setup.
The
Vizio.com/setup
portal helps users start using their Vizio TV services easily.
Access
Vizio.com/setup
to manage and activate your Vizio smart display.
Vizio.com/setup
ensures a smooth login process for new Vizio device users.
Use
Vizio.com/setup
to quickly link your Vizio television to your account.
The
Vizio.com/setup
page simplifies the setup experience for Vizio customers.
Sign in through
Vizio.com/setup
to complete your Vizio TV configuration.
Vizio.com/setup
provides easy access to Vizio account login and device activation.
Visit
Vizio.com/setup
to finish setting up your Vizio smart television.
The
Vizio.com/setup
page allows quick authentication for Vizio users.
Vizio.com/setup
is where users log in to activate their Vizio TV services.
Through
Vizio.com/setup
, users can easily complete their Vizio device registration.
Vizio.com/setup
makes connecting your Vizio TV to your account fast and secure.
Sign in at
Vizio.com/setup
to start streaming through your Vizio smart TV.
The
Vizio.com/setup
portal helps activate and configure Vizio devices online.
Vizio.com/setup
provides a simple interface for signing in and activating your TV.
Access
Vizio.com/setup
to manage your Vizio TV setup process easily.