× This is the optional category header for the Suggestion Box.

Ruletin sehrinə düşdüyüm gecə

İşdən evə gələndə saat on bir idi. Normalda bu vaxt çoxdan yatmış olardım, amma həmin gün işlər uzandı, bir də baxdım ki, gecə yarısıdır. Arvad uşaqları götürüb kəndə getmişdi, qayınatasının ad günü vardı. Mən də tənha qalmışdım. Ev boş olanda adamın canı darıxır, bilirsən. Nə edəcəyimi bilmirdim, televizoru açdım, bir filmə baxdım, amma heç zövq almadım. Sonra telefonu əlimə götürüb instaqramda sürüşməyə başladım. Birdən bir reklam çıxdı qarşıma, mostbet-in reklamı idi. "Canlı kazino, real krupiyelər, böyük uduşlar" yazılmışdı. Dayandım, baxdım. Canlı kazino? Nədir bu? Maraqlandım.

Reklama toxundum, birbaşa mostbet live bölməsinə keçid oldu. Açılan səhifə məni heyrətə gətirdi. Ekranın ortasında bir qız oturmuşdu, qarşısında rulet çarxı, ətrafında isə canlı oyunçular. Qız rus idi, şən danışırdı, rəqəmlər deyirdi, fişlər yığırdı. Elə bil real kazinodayam, amma evimdə, rahat kreslomda oturmuşam. Nəfəsimi tutub baxdım bir müddət. Necə oynayırlar, nə edirlər, hamısını izlədim. Sonra qərar verdim: mən də cəhd edim. Axı nə olacaq? Bir az əylənərəm, darıxmaqdan qurtularam.

Qeydiyyatdan keçmək üçün bir az vaxt apardı, çünki telefonum köhnə idi, yavaş işləyirdi. Amma sonda bacardım. Adımı, soyadımı yazdım, bir şifrə qoydum. Sonra balansı artırmaq qaldı. Kartı çıxartdım, iyirmi manat göndərdim. Düşündüm ki, itirsəm də vecimə deyil, əsas əylənim. Rulet oynamağı bilmirdim, amma baxa-baxa öyrənmişdim. Qırmızı, qara, cüt, tək, rəqəmlər... Hamısı sadə görünürdü. Oyunu açdım, həmin qızın masasına qoşuldum. Əllərim əsirdi bir az. İlk mərcimi etdim, qırmızıya on manat qoydum. Rulet fırlandı, top döndü, dayandı. Qırmızı! On manat iyirmi oldu. Sevindim, qışqırdım az qala. Bu asandı! Bu çox asandı!

Davam etdim. İyirmi manatı qaraya qoydum, qazandım, qırx oldu. Sonra qırxı yenə qırmızıya, qazandım, səksən. Səksəni bir rəqəmə qoydum, on dördə. Bilirsən ruletdə rəqəmə qoymaq risklidir, amma içimdən bir səs dedi "qoy". Top fırlandı, mən nəfəs almadan baxdım. Dayandı. On dörd! Gözlərimə inana bilmirdim. Səksən manat neçə oldu? On dördə qoyanda qat-qat artır. Hesabladım, 2880 manat! Oturduğum yerdə donub qaldım. Bu qədər pul? Bu qədər pul ola bilməz. Səhvdir, yəqin ekranda səhvlik var. Amma yox, balansımda 2880 manat yazılmışdı. Dəli kimi sevindim. Otaqda qaçmağa başladım, sonra dayandım, yenə telefona baxdım, rəqəm dəyişməmişdi. Həqiqət idi.

Dərhal çıxarış etmək istədim. Amma necə edəcəyimi bilmirdim. Bir az mostbet live bölməsində gəzindim, kömək hissəsini tapdım. Orada yazılmışdı ki, çıxarış üçün bunu et, bunu et. Addım-addım yerinə yetirdim. Kart məlumatlarımı daxil etdim, məbləği yazdım. Sonra gözləmə... Bəlkə problem olar? Bəlkə verməzlər? Ürəyim döyünürdü. Beş dəqiqə keçdi, on dəqiqə keçdi, heç nə olmadı. Narahat olmağa başladım. Yenə mostbet live bölməsinə qayıtdım, orada canlı kömək var idi, yazdım. Operator cavab verdi, dedi ki, əməliyyatınız icra olunur, bir az gözləyin. Gözlədim. On beş dəqiqədən sonra telefonuma SMS gəldi: "Hesabınıza 2880 manat köçürülmüşdür." Oxudum, bir də oxudum, üçüncü dəfə oxudum. Gerçəkdi. Pul gəlmişdi.

Həmin gecə yata bilmədim. Otaqda fırlanırdım, nə edəcəyimi bilmirdim. Səhər arvada zəng vurdum, dedim "tez gəl, səni gözləyirəm". Təəccübləndi, nə oldu deyə soruşdu, demədim. Gələndə qarşısına keçdim, dedim "otur, sənə bir şey deyəcəm". Oturdu, mən də danışdım. Hər şeyi danışdım, necə qazandığımı, nə qədər qazandığımı. Əvvəl inanmadı, güldü, zarafat edirəm dedi. Sonra telefonda SMS-i göstərdim, donub qaldı. "Bu qədər pul?" dedi. "Bu qədər pul" dedim. Qucaqlaşdıq, sevindik, ağladıq az qala.

O pulla nə etdik, bilirsən? Əvvəlcə uşaqların qış paltarlarını aldıq, çünki çoxdan ehtiyac vardı. Sonra mətbəx üçün yeni soyuducu aldıq, köhnəsi xarab olmuşdu. Qalan pulla da bir az əyləndik, restorana getdik, kinoya getdik. Bir hissəsini də kənara qoydum, "bəlkə yenə oynayaram" deyə. Amma hələ oynamamışam. O gecəki həyəcan, o sevinc, o inanılmaz hiss - hamısı hələ də yadımdadır. İndi düşünürəm də, bəlkə də bir daha heç vaxt belə böyük uduş qazanmaram. Amma vecimə deyil. Çünki o gecə mənə bir şey öyrətdi: həyat bəzən gözləmədiyin anda ən gözəl sürprizləri edir. Sən təkcə oturub darıxırsan, birdən hər şey dəyişir.

İndi arada mostbet live bölməsinə girirəm, amma oynamaq üçün yox, sadəcə baxmaq üçün. O qızı görmək üçün, həmin rus qızını. O, hələ də orada işləyir, hələ də rulet fırladır. Mən baxıram ona, gülümsəyirəm. O bilmir ki, bir gecə mənim həyatımı dəyişib. O sadəcə işini görür, rəqəmlər deyir, fişlər yığır. Amma mən bilirəm. Və hər dəfə baxanda o gecəni xatırlayıram. O gecəni ki, tənhalıq məni mostbet live-ə apardı və mən orada bir möcüzə yaşadım. Bəzən elə olur, ən darıxdırıcı anlar ən unudulmaz xatirələrə çevrilir. Mənim üçün də elə oldu. O gecə, o rulet, o qız, o rəqəm - on dörd. Həmişə yadımda qalacaq.

#24466 by james2323

Please Accedi or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.115 seconds
  • Via Einaudi, 6 10070 Robassomero (TO) - Italy
  • Tel.: +39 011 9233000
  • Fax.: +39 011 9241138
  • info@fnacompressors.com
© 2019 Ferrua - FNA S.p.A. - P.Iva IT 09231880015. All Rights Reserved. Designed By Touchlabs Bologna