× This is the optional category header for the Suggestion Box.

Ma olin üksildane kolmekümneaastane ja see muutis mind

Ma olen alati olnud selline inimene, kes ei mahu hulka. Koolis olin see veidrik, kes luges tunnis raamatuid, kui teised mängisid. Tööl olen see, kes joob lõunapausi ajal üksi kohvi. Mul on sõpru, aga mitte palju. Mul on pere, aga nad elavad kaugel. Ja ühel päeval, kui istusin oma väikeses korteris ja tundsin, et seinad tulevad mu peale, otsustasin, et vajan midagi, mis tooks mu ellu värve. Mitte suurt seiklust, mitte reisi ümber maailma, vaid midagi väikest, mis teeks mu õhtud vähem üksildaseks. Ma olin kuulnud sõpradelt online-kasiinodest, aga polnud kunagi proovinud. Tundus ohtlik. Aga sel õhtul polnud mul midagi kaotada.

Leidsin saidi, mis tundus usaldusväärne. Seal oli kirjas, et uued kasutajad saavad tasuta keerutusi. Ma registreerisin end, ilma suurema mõtlemiseta. Ma sain vavada free spins , kakskümmend viis keerutust, ilma et oleksin pidanud sentigi maksma. Ma ei teadnud, mida oodata. Avasin esimese mängu, mis ette sattus. See oli slot puuviljadega, lihtne ja värviline. Vajutasin nuppu. Esimesed viisteist keerutust ei toonud midagi. Olin juba valmis loobuma, kui siis, kuueteistkümnendal keerutusel, tabasin kolm apelsini. See tõi mulle kaks eurot. Naeratasin. Jätkasin. Järgmised keerutused tõid veel natuke. Lõpuks, kui kõik keerutused olid tehtud, olin ma võitnud kaksteist eurot. See oli väike summa, aga see oli minu oma. Ma võtsin raha kohe välja.

See kogemus tekitas minus uudishimu. Ma hakkasin uurima, kuidas asjad töötavad. Lugesin foorumeid, vaatasin videoid, õppisin, millised mängud on kõige paremad. Ja ma avastasin, et seal on pidevalt uusi pakkumisi. Iga nädal leidsin uue vavada free spins, mida kasutada. Ma tegin endale reegli – ma ei pane kunagi oma raha, kasutan ainult tasuta keerutusi. Kui need toovad võitu, siis tore. Kui mitte, siis pole midagi kaotatud. See reegel andis mulle vabaduse mängida ilma stressita.

Möödus mitu kuud. Ma olin kogunud umbes sada eurot väikestest võitudest. See ei olnud palju, aga see oli piisav, et osta endale uus raamat või minna kord kuus kinno. Mu üksildus ei olnud kadunud, aga see oli vähem terav. Igal õhtul, kui töölt koju jõudsin, tegin endale teed, istusin diivanile ja avasin saidi. See oli mu rituaal. Mu kass, kes oli mu ainus kaaslane, istus mu kõrval ja magas. Mängimine rahustas mind. See andis mu mõtetele suuna.

Ja siis ühel õhtul leidsin ma erilise pakkumise. See lubas sada tasuta keerutust teatud mängule. Mängu nimi oli "Starburst". See oli üks populaarsemaid, aga ma polnud seda kunagi mänginud. Ma sisestasin koodi, sain oma keerutused ja alustasin. Esimesed kolmkümmend keerutust ei toonud midagi. Järgmised kakskümmend tõid paar eurot. Siis, viiekümne seitsmendal keerutusel, juhtus midagi. Ekraan läks mustaks, siis täitus tähtedega. Boonusvoor algas. Ma pidin valima tähed. Iga täht andis mulle raha. Esimene – viis eurot. Teine – kümme. Kolmas – kakskümmend. Neljas – viiskümmend. Viies – sada. Kuues – kakssada. Seitsmes – nelisada. Kaheksas – kaheksasada. Kui kõik lõppes, oli minu võit üks tuhat kuussada eurot. Ma istusin toolil nagu kivistunud. Mu käed värisesid. Mu kass ärkas mu hüppest üles ja vaatas mind imestunult. Võtsin kohe raha välja.

See raha muutis mu elu. Mitte sellepärast, et ma ostsin midagi kallist, vaid sellepärast, et see andis mulle vabaduse. Ma maksin kinni oma väikese võla, mis oli mind aastaid painanud. Ja ülejäänuga tegin ma asja, mida olin alati tahtnud – ostsin endale uue kitarri. Ma olin lapsepõlves mänginud kitarri, aga olin selle ammu maha jätnud. Nüüd hakkasin uuesti harjutama. See täitis mu õhtud muusikaga. Ma ei olnud enam nii üksildane.

Nüüd, aasta hiljem, mängin ma ikka. Aga ma olen oma reegleid rangeks teinud. Ma kasutan ainult tasuta keerutusi, ei kunagi oma raha. Ma ei otsi enam suurt võitu, sest ma tean, et see oli erand. Ma olen rahul väikeste võitudega, mis toovad mu ellu väikseid rõõme. Mu kass on ikka mu kõrval, ta on nüüd vana ja aeglane, aga ta ikka tuleb ja istub mu kõrvale, kui ma mängin. Mu käed ei värise enam, kui ma võidan. Selle asemel ma naeratan.

See lugu ei ole õpetus, et kõik peaksid kasiinodes mängima. See on lugu sellest, kuidas üks üksildane inimene leidis viisi, kuidas muuta oma elu natuke heledamaks. Ma tean, et see võib olla ohtlik, kui sa ei ole ettevaatlik. Aga mina olen ettevaatlik. Ja see töötab. Minu jaoks. Iga kord, kui ma nüüd näen vavada free spins, mõtlen ma sellele õhtule. Mõtlen, kuidas mu õnn muutus. Ja ma olen tänulik. Mitte ainult raha pärast, vaid selle tunde pärast, et ma ei ole enam nii üksildane. Ma olen leidnud oma viisi. Ja see on kõik, mis loeb.

#27934 by james2323

Please Accedi or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.138 seconds
  • Via Einaudi, 6 10070 Robassomero (TO) - Italy
  • Tel.: +39 011 9233000
  • Fax.: +39 011 9241138
  • info@fnacompressors.com
© 2019 Ferrua - FNA S.p.A. - P.Iva IT 09231880015. All Rights Reserved. Designed By Touchlabs Bologna